Menu Sluiten

Baden Voor Een Industriele Look

DETREMMERIE is een gevestigde waarde in de productie van kwaliteits badkamermeubelen. Detremmerie is ruim 75 jaar actief in de productie van kwalitatieve meubelen en weet steeds de markt te verrassen met originele en aangepaste ontwerpen, …

00842160084216

More info

tags: Advies Badkamermeubelen – Badkamer Inrichting – Badkamerkasten – Badkamermeubelen – Badkamermeubilair – 

Wenst u meer info over baden voor een industriele look kijk dan vlug op https://detremmerie.be/ | Baden Voor Een Industriele Look

Badkamer Baden Voor Een Industriele Look: Creëer Een Stoere en Tijdloze Sfeer

De badkamer is een plek waar we vaak onszelf terug kunnen trekken om te ontspannen na een lange dag. Het is dan ook belangrijk dat deze ruimte niet alleen functioneel is, maar ook een sfeer uitstraalt waar we ons prettig in voelen. Ben je op zoek naar een stoere en tijdloze uitstraling voor je badkamer? Dan is de industriële look misschien wel iets voor jou. In dit artikel delen we tips en inspiratie voor het gebruik van baden in een industriële badkamer.

1. Durf te experimenteren met materialen

Een belangrijk element van de industriële look is het gebruik van ruwe en natuurlijke materialen. Denk bijvoorbeeld aan beton, hout en metaal. Door verschillende materialen te combineren, creëer je een speels en stoer effect in je badkamer. Kies bijvoorbeeld voor een vrijstaand bad gemaakt van beton of een douchebak met een metalen frame. Ook een wastafelblad van hout geeft een industriële touch aan de ruimte.

2. Ga voor een donker kleurenpalet

Een industriële badkamer kenmerkt zich door een donker kleurenpalet. Denk hierbij aan diepe kleuren zoals zwart, grijs en bruin. Deze kleuren geven een robuuste en stoere uitstraling aan de ruimte. Combineer dit met witte of lichte tegels en accessoires voor een mooi contrast. Ook het gebruik van matte kleuren draagt bij aan de industriële sfeer.

3. Kies voor een vrijstaand bad

Een vrijstaand bad is niet alleen een eyecatcher in je badkamer, maar past ook perfect bij de industriële look. Ga bijvoorbeeld voor een bad op pootjes of een rond bad met een metalen omlijsting. Deze baden geven de ruimte een vintageen tijdloze uitstraling. Om het plaatje compleet te maken, kun je ervoor kiezen om het bad te accentueren met een mooie lamp erboven.

4. Voeg groene accenten toe

Om te voorkomen dat je badkamer te kil en donker wordt, is het belangrijk om groene accenten toe te voegen. Zo creëer je een balans tussen de stoere elementen en een warme sfeer. Kies bijvoorbeeld voor een grote plant in een betonnen pot of hang een aantal kleine planten op aan de muur. Ook een houten ladder met handdoeken en wat groene accenten geeft een gezellige touch aan de ruimte.

5. Maak gebruik van industriële accessoires

Accessoires zijn de finishing touch van iedere ruimte en in een industriële badkamer kun je hier goed mee uitpakken. Denk hierbij aan items zoals een metalen spiegel, een vintage krukje als bijzettafel of een stoere handdoekenrek. Ook verlichting kan een belangrijke rol spelen in het creëren van een industriële sfeer. Kies bijvoorbeeld voor industriële lampen met een metalen frame of hanglampen van ruwe materialen.

Conclusie

Een industriële badkamer is een mooie en tijdloze keuze voor wie houdt van stoere en robuuste elementen in huis. Durf te experimenteren met verschillende materialen, kies voor een donker kleurenpalet en voeg groene accenten toe voor een warme touch. Maak het geheel af met industriële accessoires en geniet van een unieke en sfeervolle badkamer.

Wil je meer inspiratie opdoen voor een industriële badkamer? Neem dan een kijkje op de website van Detremmerie, waar je prachtige baden en andere sanitair producten vindt die perfect passen bij deze stijl. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer een badkamer die helemaal bij jou past!


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Baden voor een industriele look

!–StopPubText–>.